Peuterspeelzaal in school

In school is de peuteropvang van Spelenderwijs gehuisvest. Spelenderwijs Ede is een professionele organisatie die veilige, verantwoorde en fijn opvang organiseert voor peuters en voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Op een warme, huiselijke plek, geleid door gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Er is altijd een locatie van Spelenderwijs voor peuteropvang, voorschool of bso bij u in de buurt. Wilt u meer weten over De Blauwe Wonderkist kijk dan op de website van Spelenderwijs. 

Op de Panta Rhei kunnen kinderen bij de De Blauwe Wonderkist komen spelen en zich Spelenderwijs ontwikkelen vanaf de leeftijd van 2 jaar oud totdat zij naar de basisschool gaan. Bij PO de Blauwe Wonderkist werken twee vaste, gediplomeerde pedagogisch medewerkers, samen met vrijwilligers, stagiair(e)s, een coach en een tutor. Het is belangrijk dat een kind zich welkom, veilig en prettig bij ons voelt, alleen dan zal het gaan spelen en ontdekken. Hier is onze werkwijze op afgestemd. Elk kind ontwikkelt zich in zijn of haar eigen tempo en op eigen wijze. Bij de Blauwe Wonderkist komen kinderen met en zonder een VVE (Vroeg Voorschoolse Educatie) indicatie. 

Doordat wij in basisschool de Panta Rhei gevestigd zijn maakt uw kind het leven op de basisschool al van dichtbij mee. Bij bijzondere momenten vieren wij al samen feest en spelen soms gelijk buiten. Het gebouw, de kleuters en de juffen zijn al bekende gezichten. Wanneer u voor uw kind kiest voor basisschool de Panta Rhei zal de overstap naar de basisschool heel herkenbaar zijn. 

Website Spelenderwijs