Uw kind aanmelden

Het vinden van een school die bij uw kind past (maar ook bij u) is vaak een hele onderneming. Op de homepagina van onze schoolwebsite staat een filmpje over onze school die al een indruk geeft. Een filmpje waar we erg trots op zijn!

Na het zien van onze film, het lezen van alle informatie en het bezichtigen van onze school,  hopen wij natuurlijk dat u voor onze school kiest. Wij adviseren ook altijd om vooral ervaringen op te vragen bij andere ouders, die ook de kinderen bij ons op school hebben. Al deze informatie maakt namelijk uw indruk compleet.

Als u voor onze school heeft gekozen, kunt u dat laten weten door onderstaand contactformulier in te vullen, ons te bellen op 0318-625365 of te mailen naar directie.pr@skovv.nl. Wij sturen u dan een inschrijfformulier toe. Na het invullen, mag u deze afgeven bij ons op school. Opsturen mag natuurlijk ook.


 

Contactformulier

Als uw kind bij ons is aangemeld zullen we u daarover berichten. Voordat uw kind 4 jaar is en start op school, maken we afspraken met u  om 1 of meerdere wenmomenten af te spreken, kennis te maken en te praten over uw kind zodat we goed en afgestemd starten met de schoolloopbaan van uw kind.